5 Apps especialitzades en cafè

Com no podia ser d’una altra manera, el món del cafè ja està present a les aplicacions per a smartphones. Des de com fer un bon espresso fins a jocs cafeters per a nens, la llista d’aplicacions és àmplia i variada. Això sí, només són aptes per aquells qui parlin anglès. Avui a Cafè Saula us expliquem cinc en concret:

1. Espresso Coffee Guide

Dissenyada per Android i gratuïta, aquesta aplicació ofereix nombroses receptes d’espresso i cappuccino fàcils i senzilles per a tots els públics. A més, els seus gràfics i imatges resulten molt útils i fàcils d’entendre.

espresso coffee guide

2. Baristame 

Si es vol un nivell una mica més alt a l’hora d’elaborar el cafè, llavors aquesta és l’app adequada. Dissenyada per Android i de versió gratuïta, ofereix nombrosos manuals sobre les diferents maneres d’elaborar begudes amb base d’espresso. També explica els diferents mètodes d’elaboració de cafè de filtre, així com informació sobre el cafè, el torrat, els països productors, tipus de mòlt i la importància de l’aigua, entre altres.

baristame

3. Barista Coffee Maker

Potser una de les apps més noves. A través d’un smartphone es pot controlar una aixeta d’on surt cafè. Depèn de què li ordenis et farà un espresso, un capuccino o el tipus de cafè que es desitgi.

barista coffee maker

4. Ice Coffee Maker: Barista Kids

De versió gratuïta per Android, aquesta aplicació és ideal perquè els nens aprenguin jugant tot el que està relacionat amb el món del cafè. A més, ells mateixos poden preparar la seva tassa de cafè ideal: triar el plat, la tassa, la cullera, la quantitat d’aigua o llet i fins i tot el dibuix de latte art. A més, el mètode de preparació del cafè que utilitzen és el sifó, per la qual cosa aprenen tècniques molt diferents a les quals estan acostumats a veure a les cafeteries.

Barista kids

5. Barista per a Iphone 

Per un preu de 2,99$ et pots descarregar aquesta pràctica aplicació que, mitjançant vídeos i instruccions molt fàcils, t’ensenya a preparar el teu cafè perfecte. Fins i tot inclou un temporitzador d’extracció per assegurar-te que el procés de preparació sigui perfecte.

barista iphone