Café Saula despunta vendes a Amazon Espanya

Tan sols fa un mes que Café Saula ha estrenat la seva presència a la plataforma Amazon Espanya, però els seus resultats no poden ser més favorables. Concretament s’han posat a la venda diferents packs de cafè Premium Orgànic i Premium Original, en les versions de mòlt i gra i de 250 gr i 500gr. A més, també es poden trobar packs de 60 càpsules d’alumini compatibles amb màquines Nespresso en les seves varietats Original i Orgànic.

“He provat molts cafès i aquest és un dels meus preferits. L’envàs és còmode i conserva bé l’aroma (en obrir-lo és una passada)”, comenta un usuari que ha comprat el pack de 2 pots de 500 gr. de Premium Original 100% aràbica en gra. “Gran cafè, toc a xocolata i gens àcid”, afegeix un altre client sobre el mateix producte.

Un grau de satisfacció semblant ha mostrat un altre usuari que ha adquirit un pack de 3 pots de 250 gr. de Premium Original mòlt: “Un molt bon cafè, ben presentat i protegit. Enviament en 1 dia”.

Pel que fa a les noves càpsules compatibles amb Nespresso, també està havent-hi molt bones crítiques, com un usuari que assegura que no es perd el sabor original: “amb la cafetera antiga de braç ja utilitzava Café Saula i temia que en càpsules no fos el mateix, però sí que és el mateix”.

Des de fa temps les plataformes de venda online Amazon de Regne Unit i Alemanya ja estan venent els nostres productes amb molt bones crítiques, un motiu més perquè des de Café Saula continuem apostant per a oferir cada vegada més productes en aquesta plataforma.

Això sí, us recordem que a la nostra web també disposem d’una botiga online amb una gran varietat de productes.

Seguim!