Café Saula és present al Saló Nàutic de Barcelona 2016

Café Saula, el cafè oficial de la Fira de Barcelona des de fa més de deu anys, està present una vegada més al Saló Nàutic Internacional de Barcelona, que s’està celebrant aquests dies i fins el proper 16 d’octubre. Concretament, la varietat Premium Original 100% Aràbica és la que poden degustar els assistents a aquest esdeveniment líder del sector nàutic a l’Estat.

Aquesta 55a edició de la fira ve marcada per la innovació i la tradició, a banda de mostrar més d’un centenar de novetats en embarcacions, motors i electrònica. A més, el saló, que se situa al Moll d’Espanya i Moll de la Fusta al Port Vell de Barcelona, dedica una zona expositiva i unes jornades a emprenedors, a la vegada que continua apostant per difondre la cultura i el patrimoni marítim amb l’espai ‘Marina Tradicional’.

Una de les novetats d’aquest any, i que es presentarà en primícia a nivell nacional, és el Lagoon Seventy 7, un espectacular catamarà de 23m d’eslora i 337m2 de vela, o la més petita Cap Camarat 6.5 BR de Jeanneau, de 6,6m, la primera d’aquesta gama amb proa oberta per guanyar espai a coberta i nominada als premis Barco a Motor Europeu de l’Any 2017.

Per a Café Saula és un orgull poder estar presents en una fira tan important a nivell mundial.

Esperem seguir sent testimonis d’aquest esdeveniment durant les properes edicions!