Descobreix quin és el cafè més famós d’Instagram

A qui no li agrada el cafè, el gelat o la xocolata? I si combines aquests tres elements en un deliciós con de gelat? Precisament això és el que ha fet el cambrer sud-africà Dayne Levinrad.

Després d’haver treballat a Brasil, Los Angeles i Austràlia, Levinrad va tornar a Johannesburg, la seva ciutat natal, decidit a fer “alguna cosa diferent”, com va declarar a la cadena nord-americana CNN.

Segons el cambrer “la gent estima el gelat, el cafè i la xocolata” i per aquesta raó va decidir servir els tres alhora. “Abocar el cafè directament a l’interior del con cobert de xocolata no funcionava, ja que la galeta era massa fina, així que vam comprar la nostra pròpia maquina per fer cons i vam utilitzar diferents ingredients, però la xocolata es fonia molt fàcilment”, explica el creador.

Per aconseguir el resultat final, es van haver de canviar els propis components de la xocolata i variar el percentatge de cacau d’aquest perquè s’enganxés bé al con i servís alhora per mantenir-hi el cafè com si fos una tassa.

El resultat, tant visual com gustatiu, ha deixat sorprès a tothom. La seva popularitat a Instagram no ha deixat de créixer i el hashtag #coffeeinacone ja supera el milió de mencions.

“No sempre fa falta inventar alguna cosa diferent a tot el que existeix per triomfar. De vegades n’hi ha prou amb ajuntar ingredients per crear alguna cosa original i que segur que estarà boníssima!”, ens comenta Noemi Paoli, barista de Cafè Saula.

Caldrà provar-ho!