Cafè Saula participa en el Forum Coffee Festival

Feria Forum Festival

Estem molt orgullosos d’anunciar que Cafè Saula serà present en el Forum Coffee Festival, un esdeveniment que neix amb l’esperit de convertir-se en la trobada de professionals i amants del cafè més gran del país.

El festival, que se celebrarà a la Farga de l’Hospitalet, al costat de Barcelona, tindrà lloc entre el 29 de setembre i l’1 d’octubre de 2023 en un espai de 16.000m2 on el cafè serà el protagonista. Tastos, degustacions, tallers, ponències, exhibicions i trobades comercials seran algunes de les propostes. I com a cirereta del pastís, durant aquests dies també s’acollirà el Campionat Barista Pro Fòrum Cafè, que té com a objectiu trobar al millor barista del país.

L’estand de Cafè Saula se situarà en el número Aa42, un espai on estarem encantats d’atendre’t i on presentarem novetats molt interessants. Sens dubte, creiem que aquest festival serà molt enriquidor per a productors de cafè i caficultors, importadors i exportadors, torradors, fabricants i proveïdors de maquinària, baristes, hostalers, estudiants i formadors. Per descomptat, els consumidors i amants del cafè també gaudiran d’aquests dies en què el món del cafè estarà més viu que mai.

Fòrum Cultural del Cafè

El Fòrum Cultural del Cafè és la primera organització sense ànim de lucre en el sector del cafè a Espanya que té com a objectiu de promoure, divulgar i fomentar el consum del cafè de qualitat. Va ser fundat el 1997 i un dels seus membres fundadors fou Lluís Saula, director de Cafè Saula. Durant aquests 25 anys s’han organitzat tot tipus d’activitats al voltant del cafè, abanderades pels Campionats Baristes i de Tast.

Us esperem al Forum Coffee Festival!