Cafè Saula participa en el Taste Spain Suïssa

El passat 14 de març Cafè Saula va ser present en la 21a edició del Taste Spain Suïssa. Aquest esdeveniment, anteriorment anomenat Fein & Klein, ha estat tradicionalment especialitzat en el sector del vi, però des de fa pocs anys s’ha obert a empreses del sector agroalimentari. En aquesta edició, que s’ha celebrat en el Palau de Congressos de Zurich i ha rebut a més de tres-cents visitants, s’han exposat productes d’alta qualitat espanyols i hi ha hagut gran afluència de públic professional.

Durant tota la jornada, els visitants han pogut conèixer de primera mà els nostres productes d’alta qualitat i la nostra aposta per estar sempre a l’avantguarda en innovació tecnològica, recerca organolèptica, selecció de matèries primeres i sostenibilitat durant tot el procés de producció. En definitiva, han conegut la nostra filosofia Only Premium Coffee.

Després de la nostra experiència en la 21a edició del Taste Spain Suïssa, on hem pogut saludar a personalitats com María Celsa Nuño, Ambaixadora d’Espanya a Suïssa, Juan Luis Díez Gibson, Conseller Econòmic i Comercial d’Espanya en l’Oficina de Berna, i a Juan Carlos Gafo Acevedo, Cònsol General d’Espanya en Zurich, s’ha constatat que Cafè Saula té bones expectatives per a desenvolupar el seu negoci al país helvètic

D’altra banda, Cafè Saula també serà present en la fira Iberica Expo London del 22 al 23 de juny i al Sial París del 15 a 19 octubre.

Seguim endavant!