Carla Peñarrubia, Lidia Castillo i Eugenia Kim, guanyadores del VI Concurs ‘El Sommelier del Cafè’

Concurso el Sommelier del Café 2023

Aquest dijous 8 de juny s’ha tornat a celebrar a les instal·lacions de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) la gran final del VI Concurs ‘El Sommelier del Cafè’, organitzat per Cafè Saula. Allí han participat els finalistes, tots ells alumnes de l’escola, que ja havien demostrat un gran nivell en la semifinal.

Durant la prova final, els candidats han hagut de fer tres espressos, tres caputxinos i preparar una recepta especial a base de cafè entre un dels 4 blends Premium (Original, Bourbon, Ecològic, Dark l’Índia). Per a això, han tingut 15 minuts per a preparar la taula de treball i 16 minuts per a concursar i deixar tot net i en ordre.

Després d’un intens matí de competició, finalment els tres classificats han estat:

Primera classificada: Carla Peñarrubia Santamaría, que ha rebut un premi de 500 euros, un molí i una màquina Rancilio SILVIA v6.

Segona classificada: Lidia Castillo Mulero, que ha rebut un premi de 350 euros.

Tercera classificada: Eugenia Kim, que ha rebut un premi de 150 euros.

El concurs ‘El sommelier del cafè’, creat per Cafè Saula, té com a objectiu principal difondre la cultura del cafè a través de la formació contínua. Els aspirants a sommeliers del cafè no només reben formació a l’ESHOB, sinó també a les instal·lacions de Cafè Saula per a poder ampliar i aprofundir el coneixement, així com per aprendre a elaborar l’Espresso perfecte.

Des de Cafè Saula estem molt contents del resultat del concurs. Ja tenim ganes de llançar la pròxima edició!