¿Com són les nostres càpsules compostables?

Es calcula que cada minut es produeixen prop de 40.000 càpsules de plàstic i alumini al món. Això suposa un gran volum de deixalles que fa encara més difícil protegir el medi ambient. Per això, des de Café Saula estem vetllant perquè tots els nostres productes siguin el més sostenible possible.

El nostre últim llançament són les càpsules de cafè completament compostables i compatibles amb el sistema Nespresso®. Unes càpsules que han estat fabricades a partir de matèries renovables, en la seva majoria d’origen vegetal i certificades 100% compostables i biodegradables. Per a reciclar-les, només cal tirar-les en el contenidor orgànic.

A més, aquestes càpsules venen en llaunes metàl·liques amb 20 càpsules en el seu interior, el doble de quantitat que un envàs habitual. Més producte en menys envàs, que es pot reciclar en el contenidor d’envasos metàl·lics.

I com no podia ser d’una altra manera, el cafè de les càpsules compostables, que es poden comprar a la nostra botiga online, és de la varietat Premium Orgànic i Premium Orgànic descafeinat.

Encara no les heu provat?