Quin és el secret de Cafè Saula?

A Cafè Saula som molt conscients que, per a fer una tassa de cafè, es necessiten grans de cafè perfectes i un mètode infal·lible. Només així pot aconseguir-se un cafè de qualitat superior amb tot el respecte que es mereix. Un cafè que, per a començar, és de varietat aràbiga, procedent de les millors plantacions i sense desperfectes.

Una dels característiques que ens defineix és que, des dels nostres inicis, sempre utilitzem la mateixa fórmula de creació i preparació. Un respecte que mantenim amb els nostres consumidors, oferint-los sempre la mateixa garantia de qualitat any rere any.

I és en aquest procés d’elaboració que cuidem en tot moment que el cafè sigui 100% net, descartant tots els defectes i impureses que trobem en cadascun dels nostres 7 processos de selecció.

Un altre secret important per a preparar un cafè d’alta qualitat és no tenir pressa. Per això, a Cafè Saula realitzem un torrat lent que garanteix que les aromes es desenvolupin en el seu temps just.

Amb la finalitat de mantenir durant més temps el grau òptim d’humitat del cafè i conservar totes les seves aromes varietals, a Cafè Saula no refredem amb aigua, sinó amb un procés exclusiu a base d’aire. Després del refredat, el cafè es deixa unes hores en les sitges perquè pugui desenvolupar completament les seves aromes.

Una vegada torrat, el cafè és envasat en pots metàl·lics amb vàlvula d’aroma que el protegeixen de l’oxidació. Finalment, es deixen reposar a temperatura constant durant, almenys, tres setmanes. Una criança que permet afinar tots els seus registres i matisos organolèptics.

Un llarg procés d’elaboració que només té un objectiu: oferir un cafè aromàtic i de qualitat.