Descobreix el nou Premium Ecològic Descafeïnat en gra

Café Premium Descafeinado Orgánico Saula
Descafeinado Orgánio en Grano

Cafè Saula acaba de llançar en exclusiva el que molts consumidors esperaven: una llauna de 500 grams de cafè Premium Ecològic i Descafeïnat en gra. Sens dubte, una gran oportunitat per a deixar-se seduir per la nostra mescla de cafès aràbica ecològics conreats sense l’ús d’abonaments ni pesticides i descafeïnats mitjançant un procés també lliure de productes químics.

El resultat és un cafè aromàtic de cos mitjà i acidesa mitjana cítrica amb notes de vainilla, toffee i cereals com la malta. El seu final és llarg i especiat amb notes de regalèssia i un fumat suau. Un sabor que s’accentua per ser un cafè procedent de l’agricultura ecològica, on es garanteix que el cultiu del cafè al país d’origen s’ha realitzat sense utilitzar fertilitzants de síntesi química i seguint mètodes biològics que contribueixen a la conservació del medi ambient.

Finalment, i com en gairebé tots els nostres envasos, el Premium Ecològic i Descafeïnat en gra està envasat en un recipient hermètic amb vàlvula unidireccional de desgasificació. Les llaunes són 100% reciclables i es poden reutilitzar o dipositar en el contenidor d’envasos

Ja pots comprar el cafè Premium Ecològic i Descafeïnat en gra a la nostra botiga en línia!