Cafè Saula Premium Organic guanya 2 Bellavita Stars

Café Saula en Feria Londres

Des de Cafè Saula estem molt orgullosos d’anunciar que el nostre cafè Premium Organic ha guanyat dues estrelles en el Bellavita Mediterranean Awards London 2022. Es tracta d’uns prestigiosos premis anuals que valoren els millors productes alimentaris i begudes que es produeixen als països mediterranis.

El premi el vam rebre a Londres durant la fira Iberica Expo, en col·laboració amb Bellavita Expo i emmarcada en el European Pizza & Pasta Show, que va tenir lloc el passat 22 i 23 de juny de 2022.

En línia amb la nostra aposta internacional, i més concretament amb el desenvolupament del mercat anglosaxó, enguany Cafè Saula ha participat amb un estand propi. Durant dos dies hem servit centenars de cafès i ens hem donat a conèixer entre les moltes empreses que han acudit a visitar-nos.

Celebrat a l’Olympia London, aquest esdeveniment acull a diverses empreses espanyoles i italianes del sector agroalimentari gurmet. La fira es dirigeix únicament a públic professional al Regne Unit, i a ella assisteixen compradors, distribuïdors, agents i altres actors rellevants del sector.

Estem segurs que aquest esdeveniment ens ajudarà a expandir la nostra presència en el mercat.