Marta Oti, Berta Picazo i Jaume Reus guanyadors del V Concurs El Sommelier del Cafè

Concurso Sommelier del Café 2022

Aquest dimecres dia 15 de juny s’ha tornat a celebrar a les instal·lacions de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) la gran final del V Concurs El Sommelier del Cafè, organitzat per Cafè Saula. Allí han participat els sis finalistes, tots ells alumnes de l’escola, que ja havien demostrat un gran nivell a la semifinal.

Durant la prova final, els candidats han hagut de fer tres espressos, tres capuccinos i preparar una recepta especial a base de cafè entre un dels 4 blends Premium (Original, Bourbon, Ecològic, Dark India). Per a això, han tingut 15 minuts per a preparar la taula de treball i 16 minuts per a concursar i deixar tot net i en ordre.

Després d’un intens matí de competició, finalment els tres classificats han estat:

Primera classificada: Marta Oti, que ha rebut un premi de 500 euros, una màquina
Rancilio SILVIA v6 i dues entrades al parc temàtic de Port Aventura.

Segona classificada: Berta Picazo, que ha rebut un premi de 350 euros i dues entrades al parc temàtic de Port Aventura.

Tercer classificat: Jaume Reus, que ha rebut un premi de 150 euros i dues entrades per al parc temàtic de Port Aventura.

El concurs “El sommelier del cafè”, creat per Cafè Saula, té com a objectiu principal difondre la cultura del cafè a través de la formació contínua. Els aspirants a sommeliers del cafè no només reben formació a la ESHOB, sinó també a les instal·lacions de Cafè Saula per a poder ampliar i aprofundir el coneixement, així com aprendre a elaborar l’espresso perfecte.

Des de Cafè Saula estem molt contents del resultat del concurs. Ja tenim ganes de llançar la pròxima edició l’any vinent!