Café Saula participa en les Fires de Productes de Proximitat de Caprabo

Fira Proximitat Caprabo 2022

Des de Café Saula estem molt contents de poder participar en el programa de Fires de Productes de Proximitat que promou la cadena de supermercats Caprabo. Es tracta d’unes fires on es mostren els productes catalans amb segell de qualitat DOP (Denominació d’Origen Protegida) i IGP (Identificació Geogràfica Protegida), com Café Saula.

Després de dos anys de pandèmia, la cadena de supermercats ha reprès aquesta fira, amb una primera trobada el passat 13 de maig al Caprabo de L’illa Diagonal de Barcelona. Tot i això, encara estan previstes fins a onze convocatòries més a tot el territori català durant els pròxims mesos.

L’objectiu d’aquestes fires és valorar els productes de proximitat de les comarques catalanes, fomentar el seu coneixement i consum, a més de donar suport a la producció agroalimentària de proximitat. Tot un compromís radical, sostenible i sòlid amb el treball dels petits productors agroalimentaris.

El Programa de Proximitat per Comarques de Caprabo compta amb el suport de la Federació Catalana de Cooperatives Agràries (FCAC), la Federació Catalana de DOP i IGP i el Departament d´Agricultura de la Generalitat de Catalunya.

Calendari previst de fires el 2022:

13 de maig Barcelona

28 de maig Sant Pere de Ribes

4 de juny El Masnou

18 de juny Altafulla

2 de juliol Pedret

16 de juliol Alp

3 de setembre Igualada

17 de setembre Golmés

1 d’octubre Caldes

15 d’octubre Sitges

29 d’octubre Granollers