Dia de la Terra: Idees creatives per a reutilitzar les llaunes d’alumini

A Cafè Saula també ens unim a la celebració del Dia de la Terra, perquè ja fa temps que som conscients de la importància de cuidar del medi ambient i del nostre planeta.

Durant aquests últims anys hem apostat per oferir els nostres productes en envasos reciclables i el més orgànics possible. Prova d’això són les nostres llaunes i tapes metàl·liques, que poden anar al contenidor groc, així com les nostres càpsules de cafè completament compostables.

Encara que són productes que es poden reciclar en els contenidors, són moltes les persones que ens pregunten com poden reutilitzar les nostres llaunes de cafè per a aprofitar el seu exclusiu disseny. Així que avui us donarem algunes idees, moltes de les quals ens les han ofert els nostres seguidors d’Instagram amb el hashtag #reutilizatulata:

Jardinera: Una de les idees més populars és la d’utilitzar les llaunes de Cafè Saula com a jardinera o florer per a plantes. Sens dubte, és una bona manera de donar un toc de color i originalitat als vostres balcons i terrasses.

Llums: Des de fer un llum gran d’interior fins a petites lamparetes per a la terrassa, utilitzar les llaunes de cafè per a donar il·luminació a la teva llar sempre sorprendrà a tots els teus convidats. Fins i tot es pot emplenar amb cera i crear una espelma.

1

Utensilis de cuina: Sigui per a guardar la pasta, els llegums, l’arròs o les galetes, així com per a posar els coberts o els utensilis de cuina, les llaunes de cafè sempre poden resultar útils i molt originals per a la teva cuina. També es pot crear una prestatgeria per a vins!

Joguines dels nens: Hi ha qui guarda les petites joguines i tresors dels nens a les llaunes com una forma de magatzematge que ajuda a mantenir ordenada la seva habitació. Fins i tot es pot emplenar una llauna amb pedretes i utilitzar-la de sonall!

5c433005-cf8a-46ac-8bfa-894405e01a2c

Despatx: Què tal si guardes els teus llapis, bolígrafs, regles o fins i tot pinzells de pintura a la llauna de cafè?

Guardiola: Amb un petit tall en la part superior de la llauna es pot crear en un moment una guardiola on poder anar estalviant per al teu pròxim viatge o somni a aconseguir.

Bricolatge: Caragols i tota mena d’eines de bricolatge es poden emmagatzemar en les llaunes de cafè. El límit el poses el teu.

77341105-ff78-42a4-b227-61695ed4943f

Per a regalar: De la mateixa forma que pots utilitzar les llaunes de Cafè Saula per a decorar i organitzar la teva llar, segur que amb elles pots fer molts regals originals per als teus amics i familiars. Tot és qüestió d’imaginació!

eb3bd588-df47-4e5d-9380-5e692e4ed7b8