Ja coneixes la nostra selecció de tes, Roibos i infusions?

A més de la venda de cafè en gra, mòlt o en càpsules, a la botiga online de Cafè Saula també disposem d’una gran varietat de tes i infusions. Una carta que, a poc a poc, anem ampliant per a poder oferir-vos una àmplia selecció de productes per als vostres moments de relax i desconnexió.

D’aquesta manera, per als amants del te verd, vermell, negre i blanc, així com els Roibos o les infusions, disposem de diferents varietats, que es poden trobar en llaunes de granel de 250 grams o en format de caixes amb 25 piràmides cadascuna. Us expliquem les varietats que tenim actualment a la nostra carta de tes:

TE NEGRE:
Si el que us agrada és el te negre, podeu triar entre la varietat de Te Negre Chai, una deliciosa combinació de te negre amb espècies, fruites i aroma natural. També tenim el gran clàssic anglès Te Negre Earl Grey, la més cèlebre combinació de te negre de la Xina amb aroma natural de bergamota. O el Te Negre English Breakfast, una mescla dels millors tes de Ceylan i de Assam. Un clàssic per a l’esmorzar, ideal per a prendre també amb llet.

TE VERD:
Si sou més de te verd, sempre podeu provar el Te Cua de Cavall, una original combinació de te verd amb herbes i aroma tropical; el Te Verd Floral, combinació de te verd Sencha, fruites i flors; el Te Verd Menta, que combina el te verd Gunpowder amb menta i aroma natural; o el Te Verd Gunpowder, un te verd de fulla sencera enrotllat en boletes, el més famós dels tes verds.

TE VERMELL:
Hi ha qui prefereix els beneficis del te vermell. Per això, disposem de varietats com el Te Vermell Diet, una perfecta combinació de te vermell Pu-erh amb fruites, flors i aroma natural; el Te Vermell Vital, una selecció de te vermell Pu-erh amb cafè verd, canyella i aroma natural; o el Te Vermell Pu-erh, un te postfermentat conreat a la província xinesa de Yunnan.

TE BLANC:
Finalment, també es pot optar per la deliciosa combinació de Te Blanc amb Mandarina i Canyella, una mescla de te blanc Pai Mu Tan de la Xina amb fruites, espècies i aroma natural.

Descobreix tota la nostra selecció de tes, Roibos i infusions a la nostra botiga online!