Recepta de pastís de cafè amb xocolata per a gaudir de la Setmana Santa

Per fi han arribat uns dies de descans i tranquil·litat en els quals podeu posar-vos a prova a la cuina. Què us sembla fer unes postres on s’uneix el millor del cafè i de la xocolata? A nosaltres ens encanta la idea, per això us oferim la recepta d’un deliciós pastís de cafè amb xocolata que segur que farà les delícies de tots. Apunteu:

Ingredients per a quatre persones:
1 tassa gran de Cafè Saula amb molt poc sucre
100 g de farina per a rebosteria
120 g de mantega
100 g de sucre
3 cullerades de cacau en pols
2 ous
1/2 sobret de llevat
Llet
Sal

Preparació:
1. Col·loca la mantega a temperatura ambient en un processador d’aliments i afegeix el sucre (reservant 1 cullerada). Bat a velocitat baixa fins que la mescla estigui espumosa.

2. Afegeix els ous lleugerament batuts, 2 cullerades de cacau en pols i un pessic de sal. Afegeix 2 cullerades de llet i el llevat.

3. Aboca la mescla en una font de forn engreixada amb mantega, empolvora de manera homogènia amb una mescla d’1 cullerada de cacau i una altra de sucre. Acaba afegint ràpidament el Cafè Saula fred.

4. Enforna a 180 °C durant 30-35 min. Treu del forn i serveix el pastís tallat en racions, completant el plat amb la crema de cafè formada al fons de la font.