La Scuola Italiana Sommelier aposta per Café Saula

Estem molt orgullosos d’anunciar que la Scuola Italiana Sommelier ha arribat a un acord amb Café Saula per a distribuir entre els seus alumnes un kit en exclusiva anomenat Tazzina del Cafè.

Es tracta d’un kit on hi ha la Tassa Sommelier, un disseny exclusiu de Lluís Saula, que serà lliurada a tots els alumnes del curs de sommelier de cafè. “Un kit indispensable per als professionals, entusiastes i coneixedors de l’or negre”, han destacat des d’aquesta escola de Milà en el seu anunci de Facebook, en el qual inclouen el vídeo descriptiu de la Tassa Sommelier de Café Saula.

No és la primera vegada que el país italià, un dels grans mestres cafeters, aposta per la nostra Tassa Sommelier. La marca de cafeteres Rancilio fa temps que utilitza aquesta tassa per a fer demostracions de cafè espresso.

La Tassa Sommelier amb cambra d’aroma, dissenyada per Lluís Saula, director de Café Saula, ha estat pensada per a gaudir de forma més intensa d’un cafè espresso. El seu disseny ergonòmic, sense nansa, permet remoure suaument el cafè perquè es desprenguin les aromes menys volàtils. I la seva cambra d’aroma concentra i potència totes les aromes perquè es puguin apreciar més profundament.