Noves càpsules compostables de cafè ecològic ‘Intense’

Cápsulas Organic Intense

Noves càpsules compostables de cafè ecològic ‘Intense’
Per als amants del cafè més aromàtic i intens Cafè Saula acaba de llançar les noves càpsules compostables de cafè ecològic ‘Intense’ compatibles amb Nespresso. Es tracta d’una nova versió de la gamma Organic de Cafè Saula Premium que també arriba en llauna metàl·lica amb 20 càpsules 100% compostables.

El Cafè Saula Premium Ecològic és un cafè certificat bio i vegà amb un torrat artesà lent, per la qual cosa s’obté un torrat homogeni i uniforme amb el màxim espectre d’aromes. El resultat és un cafè aromàtic amb notes de fruita seca torrada, xocolata amarga i espècies com la vainilla que prové de plantacions originàries de Centre Amèrica, Amèrica del Sud i l’Àfrica.

Com en la resta de blends de la mateixa línia, les càpsules estan fabricades a partir de matèries renovables en la seva majoria d’origen vegetal i certificades 100% compostables i biodegradables. A més, l’envàs metàl·lic, que es troba tancat al buit amb gas inert per a preservar totes les aromes, també es pot reciclar en el contenidor d’envasos metàl·lics.

Descobreix-lo a la nostra botiga en línia!