Regals de nadal per als amants del cafè

Un any més, durant aquestes dates són moltes les persones que es veuen amb el dilema de pensar quins regals faran durant el pròxim Nadal. Cansats de regalar sempre el mateix o de dubtar fins a l’últim moment? Des de Café Saula us donem algunes idees de regals ideals per a aquelles persones que no poden viure sense un bon cafè. Actualment a la nostra botiga online tenim una gran varietat de packs amb tasses i cafè per als més gurmets. Aquí us deixem amb una petita selecció:

TASSA SOMMELIER
Per als més sibarites, la Tassa Sommelier, amb cambra d’aroma, ha estat pensada i dissenyada per a gaudir de forma més intensa d’un cafè Espresso. El seu especial disseny ergonòmic, sense nansa, permet remoure suaument el cafè perquè es desprenguin les aromes menys volàtils i la seva cambra d’aroma concentra i potència totes les aromes perquè es puguin apreciar més profundament.

Què conté? 4 tasses i plats

Preu: 24,20 €

PACK PREMIUM BARCELONA
Per a aquells enamorats de l’estil modernista de la ciutat de Barcelona, aquest pack pot ser una aposta perfecta. En el seu interior hi ha una tassa modernista juntament amb una meticulosa selecció de 5 varietats de cafè aràbica de petites plantacions muntanyenques del Brasil, Centre Amèrica, el Carib i l’Àfrica. Torrats a foc lent i sense presses, el resultat és un cafè aromàtic, de sabor intens i amb cos i fina acidesa. Una tassa dolça, axocolatada i amb crema persistent.

Què conté? Una tassa modernista i una llauna de 250 grs. de cafè mòlt Premium 100% Aràbica
Preu: 19,80 €

Encara tenim molts productes més per a regalar, descobreix-los a la nostra botiga online.