El restaurant Azurmendi aposta per la nostra Tassa Sommelier

El restaurant Azurmendi aposta per la nostra Tassa Sommelier
El restaurant Azurmendi aposta per la nostra Tassa Sommelier

Azurmendi Gastronómico, l’exponent més destacat de la cuina d’autor a Bizkaia i que compta amb 3 estrelles Michelin, ja ha apostat per servir el cafè amb la nostra exclusiva Tassa Sommelier. Una notícia que ens omple d’orgull i satisfacció, ja que a Café Saula sempre ens hem sentit identificats amb la filosofia del seu xef, Eneko Atxa. Una filosofia on es destaca la cura per cada detall, la qualitat del producte i la feina ben feta.

No és casualitat que el 2015 Azurmendi fos reconegut com el millor restaurant d’Europa per Opinionated About Dining, i el 2016 la revista Elite Traveller el distingís com el segon millor restaurant del món.

A més, el 2014 va ser distingit com el restaurant més sostenible del món. I és que l’edifici no només respon als cànons de la identitat basca, sinó que també integra elements tècnics que li permeten generar energia, ja sigui a través de panells solars fotovoltaics com mitjançant la geotèrmia, recol·lectar aigua de pluja, reciclar deixalles, i fins i tot compta amb una estació de càrrega per a cotxes elèctrics.

En definitiva, per a Café Saula és un honor poder oferir a Azurmendi un producte tan exclusiu com a nostra Tassa Sommelier. Salutacions i bon cafè!