La Tassa Sommelier, un èxit a Amazon

Taza Sommelier
Taza Sommelier

Des de fa uns mesos les plataformes d’Amazon a Espanya, Itàlia, Alemanya i el Regne Unit venen els nostres productes de Café Saula, així com una de les nostres últimes novetats: la Tassa Sommelier.
Es tracta d’un estoig de quatre tasses i plats de porcellana blanca que inclou una detallada guia per poder fer un tast de cafè de qualitat. L’èxit no s’ha fet esperar i ja hem rebut algunes bones crítiques, com una que ens arriba des del Regne Unit. “Les millors tasses de cafè que pots comprar”, comença el text. El client assegura que aquest conjunt de tasses espresso millora l’experiència del cafè a un altre nivell i que ha decidit comprar un altre estoig per disposar de més jocs de cafè. “L’experiència es veu reforçada per una comprensió dels sabors i aromes que aquest conjunt de tasses ajuda a aconseguir. Un excel·lent conjunt d’espresso!”, conclou.
Des de Café Saula li donem les gràcies per tan bona crítica i seguirem treballant per oferir la millor qualitat en el nostre cafè. Aprofitem per recordar que també podeu comprar tots els nostres productes a través de la botiga online de Café Saula