Cafè Saula participa en el Cercle d’Economia com a cas d’èxit de vendes online

Cafè Saula en el Cercle d'Economia

En els últims anys, més de 3.000 pimes catalanes han vist en Amazon un aliat potent per fer créixer el seu negoci i internacionalitzar-lo. En conjunt, el 2021 van exportar 200 milions d’euros, un 40% més que al 2020; van vendre 16 milions de productes i van aterrar amb força, especialment, a Alemanya, Itàlia i França.

Entre aquestes pimes catalanes destaca Cafè Saula, que la setmana passada va participar en la conferència Les pimes catalanes que triomfen venent online: claus d’èxit, organitzada pel Diari ARA, amb el suport d’Amazon, en el Cercle d’Economia de Barcelona.

Durant la trobada, on va participar Lluís Saula, director de Cafè Saula; María Mora, directora d’innovació de Foment del Treball; Cristina Serradell, directora de la unitat de negoci internacional d’Acció; Coia Pons, responsable del departament de marketplace per al desenvolupament i venda de productes logístics d’Amazon; es van destacar les tres claus principals per a triomfar venent productes online.

Tenir un producte diferent, implementar una estratègia clara de venda digital i uns bons coneixements de la plataforma són les tres claus principals per a sobresortir amb èxit. Un cas que s’ha pogut observar de primera mà a Café Saula, que el 2018 va començar a vendre els seus productes a través d’internet. Per fer-ho, va triar la plataforma d’Amazon. Avui el 30% de la seva facturació ja prové de les vendes que signa a través del món digital i té clients arreu del món.