Descobreix el nou Premium Original amb canyella de Ceilan

Café Con Canela

A Cafè Saula acabem de llançar en exclusiva el Gran Espresso Premium Original & Fine Cinnamon molt, que ja s’ha convertit en un dels nostres blends més selectes. Es ven en una llauna de 250 grams d’una meticulosa selecció de cafè aràbica molta amb aproximadament un 10% de canyella de Ceilan, també molta.

A través d’un selecte procés artesanal, a Cafè Saula molem la canyella en brut i la barregem en la seva justa mesura amb el Premium Original 100% aràbica. El resultat és una experiència dolça, especiada i aromàtica de gran qualitat. Un maridatge únic i sorprenent que resulta ideal per a un cafè llarg i fragant.

Originària de les Índies meridionals, la varietat Cinnamomum Verum de Sri Lanka, antiga Ceilan, és considerada una de les varietats més fines i apreciades del món per les seves grans qualitats organolèptiques. Una riquesa aromàtica que ara es barreja amb un blend exclusiu. La combinació perfecta.

Aquest cafè Premium, que està conservat en un envàs metàl·lic 100% reciclable tancat al buit amb gas inert per a preservar totes les aromes, es pot preparar amb la cafetera Moka, el French Press o el cafè de filtre.

Descobreix més a la nostra botiga en línia.