Descobreix els nous Mugs Sommelier artesanals amb cendres reciclades de cafè

Tazas artesanales Sommelier

A Cafè Saula sempre apostem per dotar als nostres productes de la màxima qualitat i disseny, així com en el reciclatge de materials. Per això, acabem de llançar a la nostra botiga en línia tres nous Mugs Sommelier fets exclusivament per una artesana local. Això vol dir que cadascun d’ells és únic i irrepetible, amb els seus detalls i acabats que li atorguen una personalitat especial. A més, tots estan esmaltats amb cendres reciclades de cafè.

Els tres models que hem creat especialment per als amants del cafè es diuen Kenya, Kaffa i Moca. Tots ells ens expliquen una part de la història del cafè:

KAFFA

Es creu que en el sud-oest d’Etiòpia, antigament conegut com a Abissínia, va ser la regió on en el segle XV els monjos cristians van descobrir el cafè. És precisament en aquesta regió del món on es conrea un dels millors cafès que existeixen; uns cafès salvatges, amb notes florals i molt perfumats.

MOCA

Aquest és el nom d’una ciutat portuària situada a la costa del Mar Roig, al Iemen. Entre el segle XV i XVII va destacar per ser el major mercat de cafè del món. El cafè Moka es considera un cafè aràbica noble descendent dels primers cafès que van existir, uns cafès amb aroma salvatge i perfumada.

KENIA

Van ser els alemanys i els anglesos els qui, en el segle XIX, van iniciar el cultiu del cafè a Kenya. Avui dia les majors plantacions de cafè es troben a les planícies del Mont Kenya i a l’oest de Nairobi. El cafè de Kenya, considerat com un dels millors d’Àfrica, és un cafè elegant, fruiter i amb una fina acidesa.

Et convidem a descobrir els Mugs a la nostra botiga en línia!