Un altre any ple de cafè i nous projectes

Felices Fiestas

Si hi ha alguna cosa que caracteritza a Cafè Saula és la seva constant cerca de nous projectes i idees. Aquest últim any no ha estat una excepció i, com ja és tradició en aquest blog, fem un breu repàs de com han anat aquests últims mesos.

Aquest 2022 les novetats ja van començar al gener, quan vam llançar les noves càpsules compostables de cafè ecològic ‘Intense’ compatibles amb Nespresso. Una nova versió de la gamma Organic de Cafè Saula Premium en llauna metàl·lica amb 20 càpsules 100% compostables.

Els següents mesos també van ser molt actius, sobretot al febrer, quan vam ser presents en la 21a edició del Taste Spain Suïssa, celebrat en el Palau de Congressos de Zurich. Un espai on cada any exposen productes d’alta qualitat espanyols davant el públic internacional.

D’altra banda, al maig també vam participar en el programa de Fires de Productes de Proximitat, promoguda per la cadena de supermercats Caprabo. Es tracta d’unes fires on es mostren els productes catalans amb segell de qualitat DOP (Denominació d’Origen Protegida) i IGP (Identificació Geogràfica Protegida), com a Cafè Saula.

Al juny vam tenir una gran alegria al saber que el nostre Cafè Saula Premium Organic havia guanyat dues estrelles en el Bellavita Mediterranean Awards London 2022. Es tracta d’uns prestigiosos premis anuals que valoren els millors productes alimentaris i begudes que es produeixen als països mediterranis. El premi el vam rebre a Londres durant la fira Iberica Expo, en col·laboració amb Bellavita Expo i emmarcada en el European Pizza & Pasta Show.

Aquest mateix mes també vam celebrar el V Concurs El Sommelier del Cafè, organitzat per Cafè Saula a les instal·lacions de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB). Enguany els guanyadors, tots ells alumnes de l’escola, van ser Marta Oti, Berta Picazo i Jaume Reus.

Després de les vacances, al setembre, vam treure la nova llauna de 500 grams de cafè Premium Ecològic i Descafeïnat en gra. Sens dubte, una gran oportunitat per a deixar-se seduir per la nostra mescla de cafès aràbica ecològics conreats sense l’ús d’abonaments ni pesticides i descafeïnats mitjançant un procés també lliure de productes químics.

Poques setmanes després, al novembre, vam posar a la venda en exclusiva el Gran Espresso Premium Original & Fine Cinnamon molt, que ja s’ha convertit en un dels nostres blends més selectes. Es ven en una llauna de 250 grams d’una meticulosa selecció de cafè aràbica molt amb aproximadament un 10% de canyella de Ceilan, també molta.

Aquest mateix mes a Cafè Saula vam participar en la conferència Les pimes catalanes que triomfen venent en línia: claus d’èxit, organitzada pel Diari ARA, amb el suport d’Amazon, en el Cercle d’Economia de Barcelona.

Finalment, al desembre vam treure a la llum tres nous Mugs Sommelier fets exclusivament per una artesana local. Són tres models esmaltats amb cendres reciclades de cafè i que ens expliquen una part de la història d’aquest fruit mil·lenari.

En definitiva, aquest ha estat un any molt intens i ple de novetats, però continuem plens d’energia i amb ganes d’iniciar nous projectes. Ara només ens queda desitjar-vos unes BONES FESTES I FELIÇ 2023!!!