L’equip de Cafè Saula es reuneix per pensar en el futur de l’empresa

L'equip de Cafè Saula es reuneix per pensar en el futur de l'empresa
L'equip de Cafè Saula es reuneix per pensar en el futur de l'empresa
L'equip de Cafè Saula es reuneix per pensar en el futur de l'empresa
L'equip de Cafè Saula es reuneix per pensar en el futur de l'empresa

El passat 5 d’octubre va ser un dia molt especial per a Café Saula. Tot l’equip es va desplaçar fins al centre de convencions de PortAventura World Parks & Resort, on Café Saula és el seu cafè oficial, per a valorar el treball fet fins ara i veure cap a on es dirigeix l’empresa en els pròxims anys. “Vull donar-vos les gràcies per tot el que hem aconseguit entre tots, com un sol equip, i pel vostre esforç per a arribar fins aquí”, començava la presentació Lluís Saula, director de l’empresa. “Els temps canvien molt ràpidament i el que fins ara ens servia, ja queda obsolet: fa falta adaptar-nos als nous temps”, remarcava Saula, afegint que l’empresa seguirà el seu camí enfocada en els productes Premium i d’alta gamma.

Seguidament, Lluís Saula va presentar el que a partir d’ara és el director adjunt de l’empresa, Adam Giralt, que compta amb una àmplia experiència en el desenvolupament d’empreses. “Estem en un món que cada vegada va més ràpid, amb un mercat accelerat”, començava la seva ponència Giralt. “Tenim un consumidor més digital, més emocional i que busca tenir una experiència de client”, seguia el nou director adjunt, que va presentar el nou organigrama de l’empresa i va remarcar com es produiran molts canvis i nous objectius durant els pròxims 3 anys.

Després de la ponència, tot l’equip de Café Saula va fer un volt pel parc per a visitar les cafeteries on es ven el cafè de l’empresa. Alguns dels empleats mai havien visitat les instal·lacions i van quedar molt sorpresos de la gran plataforma publicitària que suposa tenir a Café Saula en un parc que compta amb milions de visitants cada any.

Després del dinar, es va celebrar una conferència sorpresa amb l’alpinista Ferran Latorre, que va parlar sobre la seva passió per la muntanya i la motivació personal a l’hora de crear nous projectes. “Si tenim la capacitat de posar metes i saber on volem arribar, tot és possible”, va subratllar.

Finalment, Lluís Saula va tancar la convenció recordant que “a les empreses mitjanes com la nostra no les ajuda ningú: es valen per si mateixes”. “Vivim en un món molt competitiu i molt canviant. Ens hem d’adaptar i reciclar, i ho farem com un sol equip. Entre tots junts ho aconseguirem”, va concloure.