Summy, un projecte en memòria d’una nena molt especial

Summy, un projecte en memòria d'una nena molt especial
Summy, un projecte en memòria d'una nena molt especial
Summy, un projecte en memòria d'una nena molt especial

Com en moltes altres històries on els sentiments i les emocions són la força d’un inici, aquesta història comença per un nom: Estefania. Va ser una nena molt especial que va néixer amb una rara malaltia, única al món.

Antonio Sandoval, bon amic de la família, portava un temps desenvolupant un projecte empresarial, i després exposar-lo als pares de l’Estefanía, els va suggerir que, en homenatge a ella, el projecte portés el seu nom, en aquest cas, Summy, que era com afectuosament els seus pares, familiars i amics més íntims s’hi dirigien.

Va ser així com va néixer Summy, una cadena d’establiments que ja té el seu primer local obert al centre comercial Ànec Blau a Castelldefels (Barcelona) i que aviat obrirà franquícies a Madrid, València i Múrcia.

Es tracta d’un espai en el qual la sostenibilitat, la diferència i la diversitat té un forat propi per fer sentir, assaborir i vibrar cada moment. En resum, per tenir una experiència amb cadascun dels nostres sentits. “Per a l’Estefania era molt important explotar al màxim el potencial de tots els seus sentits, no només de la vista, sinó del gust, el tacte, l’olfacte… les textures i les olors constituïen un llenguatge propi de comunicació, i és per això que Summy té com a lema ‘El sabor dels sentits’“, explica Antonio Sandoval. A més, el logotip de Summy s’emmarca en un panell sensorial, fet que expressa clarament que Summy és per a tothom, “perquè l’experiència es desenvolupa a través de tots els sentits”.

La seva carta es basa en el concepte fresh ice cream & natural frozen iogurt, i aposten per un producte atemporal, apte per a celíacs i que es pot gaudir durant tot l’any. Des dels sucs naturals i la fruita natural acabada de tallar, el gelat tradicional i el iogurt natural gelat, frappés, passant per l’alta rebosteria.

I per descomptat aposten pel millor cafè 100% aràbica. Per això a Summy compten amb el Café Saula Premium Original i el Premium Descafeïnat, així com el cafè en càpsules Premium Bourbon. “Vam escollir Café Saula per la proximitat, el servei i la qualitat del producte”, explica Sandoval.

Des de Café Saula esperem que aquest projecte tan emotiu tingui molt èxit!